Velmi často se spekuluje o tom, zda už náhodou není modelka a finalistka České Miss 2012 těhotná. Jágr už dokonce dostává i řadu gratulací, které navíc nenechává bez odpovědi!

„Ano, už je to tady,“ řekl se smíchem v Top Staru. „Podle mě to budou dvojčata. Kdo umí střílet, ten umí střílet. Já jsem byl vždycky střelec,“ dělal si legraci hokejista, který se vrátil po měsíci a půl z Ameriky a spolu s kladenským týmem se věnuje přípravě. Už si ale musel dát pár dní volna ze zdravotních důvodů.

„Začaly mě bolet třísla a záda. V mém věku se vždycky něco stane. Ale to bude v klidu,“ zůstává legenda v klidu. Právě kvůli věku si prý ale Jaromír rozmýšlí, že by hokej pověsil na hřebík. Jelikož neví, zda následující sezona pro něj nebude tou poslední, chce do toho dát vše.  

Založení rodiny by tak mohlo být na programu dne poté. Ovšem je otázka, zda s tím bude souhlasit Kopřivová. Ta se totiž nadále věnuje své práci s internetovým obchodem s oblečením. „Veronika je doma a dělá to, co ji baví,“ dodal pro Top Star na adresu milované partnerky Jágr a očividně nechtěl nic víc o jejich společném životě prozrazovat.

VIDEO: Kopřivová o životě a bydlení s Jágrem! Co prozradila?

Video
Video se připravuje ...

Jágrova Veronika: Na Floridě žili v luxusu, v Kanadě se musí spokojit s hotelem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 
Fotogalerie
86 fotografií