Modelka přijela do Česka už před několika dny a její první kroky vedly do samotného centra Prahy. S úsměvem na tváři si prošla památky a rozplývala se nad krásou Obecního domu. „Země krásná, domov můj. Československé výročí. Sté výročí vzniku republiky,“ zamyslela se Němcová nad významným výročím republiky.

V centru se nějakou dobu zdržela a obešla i pár restaurací se zdravými potravinami, kde si objednala vegetariánský koláč s třešněmi. Na svou figuru Petra myslí i na dovolené.

Stihla se sejít také s letitou kamarádkou Karolínou Bosákovou, se kterou společně chystají 7. ročník charitativního gala večeru. Tentokrát to bude bál k oslavám výročí sta let vzniku Československé republiky a jeho výtěžek půjde na pomoc vybudování škol pro děti, jež své školy ztratily kvůli přírodním katastrofám.

Na víkend pak modelka jela k rodičům, ale ne taxíkem či autem, jak je zvyklá. Počkala si pěkně na vlak na Hlavním nádraží. „Jedu domů mým nejoblíbenějším dopravním prostředkem z dětství. Neměli jsme peníze na auto, takže na výběr byl vlak, autobus, tramvaj nebo kolo, na které jsme také neměli peníze až do pozdější doby. Mé dětství mě naučilo hodně důležitých věcí. Jednou z nich bylo pochopit hodnotu základních věcí a také, jak moc pro ně rodiče museli pracovat,“ svěřila se Němcová se střípky ze svého dětství.

A konečně, když už byla u rodičů, vychutnala si letní počasí a pohodu na zahradě plnými doušky. „Takhle vypadá úžasná neděle u nás doma. Sbírám ovoce ze zahrady a vytáhla jsem šaty ze staré skříně,“ pochlubila se modelka fotografií s tím, že šaty jsou staré deset let.  

VIDEO: Kolaps! Přepracovaná topmodelka Němcová se složila před kamerou!

Video
Video se připravuje ...

Kolaps! Přepracovaná topmodelka Němcová se složila před kamerou! Markéta Reinishová, Petr Soukup

Fotogalerie
68 fotografií