Monika Štiková se rozhodla užívat si život na plno a v poslední době se chová jako diblík. S nejmladší dcerou Charlottou a jejím přítelem Ifkem vyrazila za zábavou do westernového městečka, kde se předvedla v celé své kráse.

V rámci místního karnevalu se nasoukala do kostýmu, který se jí líbil nejvíc, a sice dobové kurtizány. Většina ostatních raději zvolila střídmější převlek na indiány. Štiková se v roli kurtizány naplno vžila a na své poprsí narvané v korzetu lákala kolemjdoucí muže.

A klofla obzvlášť jednoho povedeného. Na Moniku se totiž nalepil muž středního věku, který si pomaloval tvář indiánskými znaky a na hlavu si připnul barevné číro, které v dnešní době nosí pankáči.

Nevynechala ani jízdu vláčkem pro děti, který projel skrz městečko a i tam laškovala s muži. Do oka jí tentokrát padl mladý strojvůdce, se kterým se hned vyfotila. A co víc, Monika všem předvedla, jak vypadá jízda na pořádném býkovi, když v minišatech zhruba minutu rajtovala na simulátoru. Všem přihlížejícím pak ukázala, co nosí pod krátkými šaty, když ji simulátor shodil.

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková jede na simulátoru býka. Facebook

 

VIDEO: Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem!

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

Fotogalerie
53 fotografií