Slovenka o víkendu vystupovala na festivale Ynspirology ve Žlutých lázních, kde představila nový singl s názvem Try. Talent, o kterém přesvědčila již v SuperStar, rozhodně nezapře. Ovšem v poslední době změnila svůj vzhled a styl natolik, že už si není skoro ani podobná.

Největší podíl na její proměně má zřejmě barva vlasů. Tu v minulosti změnila hned několikrát, ze světlé hnědovlásky přešla na výraznější zrzavou barvu, před časem ale přišla další radikální změna, když se Drobná obarvila na blond a navíc dost svítivý odstín.

Kadeře také dost zkrátila a teď má mikádo s ofinkou. Na festivale je měla navíc lehce zvlněné, a tak vypadala trochu jako ovce. Vsadila také na nevýrazné líčení a ještě ke všemu oblékla šaty v barvě myší šedi. Na jevišti by ji tak mohli diváci i přehlédnout, kdyby neměla na nohou vysoké rudé kozačky. 

Emma zkrátka změnila image a zvolila účes, na který by si možná jiné dámy ani netroufly. Podobně ale s vlasy experimentují i zahraniční hvězdy, například herečka ze Stmívání Kristen Stewart (28) či zpěvačka Katy Perry (33), které se obě z dlouhovlasých brunetek proměnily v blondýny s krátkými sestřihy.

VIDEO: Jak Emma zaujala porotu již na prvním castingu v SuperStar?

Video
Video se připravuje ...

Vítězka SuperStar Emma Drobná: Porotu odbourala už na prvním castingu! TV Nova

Fotogalerie
37 fotografií