Na kapačkách Eva Burešová skončila kvůli ledvinové kolice s ledvinovými kameny a své bolesti, kterými teď trpí, přirovnala k porodním bolestem.

Porod si ostatně vyzkoušela loni v létě, když na svět přivedla syna Nathaniela. Na péči o něj je v poslední době navíc sama, jelikož se rozešla s partnerem.

Burešová doufala, že pobyt v nemocnici na kapačkách jí pomůže, ale domů se jen tak nepodívá. Podle rozhodnutí lékařů, bude muset pod kudlu.

Kamínek se rozhodl zůstat „doma“. Já se mu nedivím, venku je vedro. Takže zítra mě budou přesouvat na Bulovku a kamínek pod anestezií vystěhují. Pod tou anestezií budu já,“ prozradila Burešová s obavami z operace.

„Moji zlatí! Být zdravý je velmi důležité, a tak to, prosím, nepodceňujte. Já vím, že vám to teď třeba nepřijde. Mnoho z vás je parta mladých a silných lidí bez závazků, ale jednou by vás to třeba mohlo mrzet. Ono to totiž vždy přijde v tu chvíli, kdy jste na sebe nejvíce hodní a snažíte se odpočívat a nabírat síly,“ vzkazovala zpěvačka z nemocnice a dala pár rad, jak se vyhnout ledvinové kolice.

Pijte hodně vody, nepřehánějte to s kávou, masem, sójou a vitamínem C,“ dodala.

Burešová se má na podzim stát jednou z účinkujících show Tvoje tvář má známý hlas, což se teď možná zkomplikovalo. Ale Eva si obav svých fanoušků všimla, a tak je uklidnila tím, že natáčení pořadu její momentální zdravotní kolaps rozhodně neohrozí.