I když to chvíli trvalo, než se Tomáši Klusovi s jeho bojkotem proti Babišovi dostalo zastání od ostatních umělců, a vypadalo to, že všichni od jeho prohlášení dávají ruce pryč, nakonec se jeho podporovatelé hrnou.

Milý Tome. Chci být důsledná a děkuji Ti za motivaci a inspiraci. V budoucnu nebudu poskytovat rozhovory a spolupracovat s těmito médii: iDnes.cz, Lidovky.cz, Expres.cz, Playtvak.cz, rádio Impuls, rádio Rock Zone, tiskoviny DNES, Lidové Noviny, časopisy Téma, deník Metro, časopis 5plus2. A nebudu vystupovat na akcích jištěných páně AB penězi. S láskou, úctou a díky Iva,“ napsala Tomáši Klusovi Iva Pazderková.

Vzápětí vysvětlila, proč tak učinila. „Ještě jednou děkuji Tomáši Klusovi a Tamaře Klusové. Díky nim jsem se rozhodla být opravdu důsledná a věrná sama sobě a svým hodnotám. Jedeme v tom spolu. Spolu můžeme změnit svět. Pravda. Budoucnost,“ doplnila herečka.

A není v tom sama. „Babiš je STB,“ sdílely sestry Geislerovy Aňa a Ester na sociální síti nápis na chodníku u jejich chaloupky v Orlických horách. „Tour de France, Orlické hory... a dál? Andy, víme to,“ dodala k tomu Aňa. Narážely tak na velký nápis Babiš = StB, který se objevil minulou středu na horské etapě Tour de France 2018.

Její mladší sestra se k nápisu rozepsala víc. „Babiš je STBák. Odstup Andreji. Agent Bureš. Tour de France. Babiš do koše. Babiš je zm*d. Andrej Babiš smrdí,“ pustila si Ester pusu na špacír. Fanouškům pak také vysvětlila svou účast na festivalu Colours of Ostrava, kterou sponzoroval právě Babiš.

„Pozvala nás Pecha Kucha Night Ostrava a nám nedošlo, co a z jak velké části je podporované,“ uvedla Geislerová. Vypadá to tedy, že ani herečky Geislerky se už na Babišových akcích neobjeví.

 

Fotogalerie
31 fotografií