„V pondělí odlétáme s manželem na Mauricius. Já miluju sluníčko, vodu a vodní sporty,“ přiznala jedna z hvězd seriálu Ohnivý kuře na módní přehlídce po křtu nového časopisu stylisty Káji Pavlíčka, kde vykročila na molo i se svou krásnou dcerou Adélkou.

I když se o prázdninách zatím v podstatě nezastavila, ani na vysněné dovolené se nehodlá prý jen povalovat na pláži. Těší se prý totiž zejména na surfování, potápění a jízdu na vodních lyžích.

Tmavovlasá herečka, která se objevila také v seriálech Hospoda či Ordinace v růžové zahradě 2, navíc přiznala, že zájezd má ještě jeden speciální důvod. „My tuhle dovolenou s manželem pojmeme jako skvělý relax a současně oslavíme sedmadvacáté výročí svatby,“ svěřila se Čížkovská nadšeně.

Vztah s chotěm Markem Jelínkem (syn herce Rudolfa Jelínka z 30 případů majora Zemana – pozn.red.) jí očividně i po letech stále klape, i když ve společnosti se spolu dvojice ukazuje jen velmi zřídka. Místo něj Eva obvykle raději vyvede právě jejich dceru. „Manžel na večírky moc není, tak si to užíváme spolu po žensku,“ vysvětlovala již před časem. 

VIDEO: Striptérka z Discopříběhu ukázala tělo: Je pořád kus!

Video
Video se připravuje ...

Striptérka z Discopříběhu ukázala tělo! V 48 letech je stále kus. Ondřej Rybár, Kristýna Léblová

 

Fotogalerie
37 fotografií