Do kin vstoupila nová česká komedie s názvem Chata na prodej. Premiéru si v úterý odbyla i na Slovensku a nenechala si ji ujít ani představitelka jedné z menších rolí, Zuzana Kronerová.

Přijela ovšem udýchaná a uspěchaná, jelikož měla zpoždění a dorazila tak mezi posledními. „Promiňte, jdu pozdě, cestuji z Prahy,“ cituje web Pluska.sk její omluvu po příchodu do kina. Nikdo by ale asi neřekl, že je uřícená. Vypadala totiž výborně a dokonce se zdálo, jako by vizuálně omládla.

Zřejmě tomu dopomohly pudrově růžové šaty po kolena s balonkovými rukávy. V nich dala Zuzana na odiv své nohy, které by jí mohly závidět i leckteré o polovinu mladší dámy. K šatům obula šedé baleríny a doplnila vše béžovým stylovým batohem.

Na rozesmátém obličeji Kronerové, který působil mladistvějším dojmem než dříve, nechyběly ani pro ni typické výrazné brýle, tentokrát s červenými obroučkami. Nechala si snad herečka známá především rolí v oceňovaném snímku Bába z ledu vyhladit vrásky? Nebo na ni mělo pozitivní vliv otužování, které musela kvůli slavné roli podstupovat? Možná ale za její proměnou je jen povedené líčení a dobrá nálada.

Tu jí nemohlo narušit ani to, že v novém filmu se objevila jen v malé roli realiťačky na samém konci. Daleko větší prostor dostaly třeba herečky Ivana Chýlková (54), Tereza Voříšková (29), Jana Synková (74) či Judit Bárdos (30).

VIDEO: Ukázka z filmu Bába z ledu

Video
Video se připravuje ...

Trailer k filmu Bába z ledu youtube

 

Fotogalerie
31 fotografií