Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šťastná zpráva: Týranému psu Ronnymu začal nový život!

Autor: dce - 
24. července 2018
12:40

Tenhle příběh má díkybohu šťastný konec. Psí kříženec Ronny si u svého prvního páníčka prošel doslova peklem - naposledy ho na konci února zmlátil tak, že pes málem zemřel. Díky záchraně od strážníka ale přežil a nyní má konečně novou rodinu.

Zlomená čelist, nalomená druhá čelist, vykopnuté zuby, poraněné oči a podlitiny. Výčet zranění psa Ronnyho se nečte s lehkým srdcem. Jen díky záchraně od městského strážníka Václava Němečka a rychlé péči veteriny a děčínského útulku přežil. I ze svých zrůdných zranění se vylízal - o jedno oko přišel, zuby mu už znovu nenarostou, zato ale konečně našel novou rodinu.

"Od prvního dne se také ozývalo množství zájemců s nabídkou domova. Bylo těžké najít človíčka, který bude o Ronnyho pečovat s láskou, vše si důkladně promyslí a nebudou ho chtít jen z lítosti, jak se bohužel v těchto případech stává," napsal na své stránky děčínský útulek, který se o pejska staral téměř půl roku.

"Při jedné návštěvě se Ronnýsek zakoukal do jedné psí holčičky (kastrované samozřejmě) a do celé její rodiny. Jezdili za Ronnýskem na návštěvu po celou dobu." Nakonec si šťastného pejska rodina skutečně odvedla domů. Už týden se má Ronny jako "prase v žitě". "Kéž by tak šťastný konec měl příběh všech týraných a opuštěných zvířat…"

DWEI ( 24. července 2018 17:39 )

Ronny vypadá velmi spokojeně a rodině velké díky za adopci Zajímalo by nás, jak byl potrestán ten zmetek, který to nebohé zvíře tak zřídil!!!!!

Monikay ( 24. července 2018 15:04 )

Moc mně potěšilo že to tak dopadlo

dandova ( 24. července 2018 14:05 )

Tak, a teď vykopnout zuby a oko tomu šm ejdovi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání