Havajské ostrovy nepatří k levným destinacím, takže pokud si je zvolíte za cíl dovolené, rozhodně budete muset sáhnout hluboko do kapsy. Ceny ubytování v sezóně šplhají do astronomických výšin, ale ani mimo sezónu to není žádná láce. Pokud budete chtít cestovat mezi ostrovy, připravte si také větší obnos na vnitrostátní letenky. Ale nebudete litovat.

Na Havaji se vám může splnit leccos z vašich tajných přání, jako je pozorovat se sexy protějškem nekonečné západy slunce, které jako by vypadly přímo z učebnice kýče. Nasednout na surfovací prkno a letět na té správné vlně. Zažít adrenalin z běsnícího vulkánu Kilauea. Užít si koupání v křišťálovému oceánu. Obdivovat neskutečně skutečnou přírodu.

A taky potkat někoho známého, jako je třeba bývalý prezident USA Barack Obama, a třeba si s ním potřást rukou. Nebo natrefit na zpěvačku a průšvihářku Mariah Carey a možná si s ní střihnout nějaký duet při havajském karaoke. Nebo si snít o drinku se sexy Rihannou... Kdoví, která hvězda vám vstoupí do cesty na slavné Waikiki Beach v Honolulu. Kdo ještě si užívá na Havaji pověstnou havaj?

Fotogalerie
37 fotografií