Nejdřív ji zahlédl na kurtech, kde válcovala své protihráčky, a maximálně řekl pár strohých slov k jejím výkonům s raketou. V listopadu 2015 se ale Michal nachomýtl k oslavám Fed Cupu, během kterého reprezentantky Plíšková s Barborou Strýcovou (32) válely v pražské O₂ areně. „Tenkrát to bylo na večírku, kde holky slavily titul po vítězství nad Ruskem. Byly tam vzájemné sympatie, tam přišel náš první kontakt,“ prozradil Hrdlička.

Fotogalerie
121 fotografií

Slovo dalo slovo a dvojice se začala scházet. Jenže před dvěma lety na červencovém festivalu v Karlových Varech řádil zamilovaný Michal jako smyslů zbavený a obletoval jednu ženu za druhou. „V té době to ještě nebyl opravdový vztah. Ale paradoxně to byly Vary, ten nešťastný okamžik, kdy to nebylo dobrý. Od té doby jsme si oba uvědomili, že pakliže spolu máme pokračovat a máme to brát vážně, tak se musí řada věcí změnit a oba k tomu musíme přistoupit jinak,“ popsal zpětně Hrdlička.

Jeho tenisová láska s ním nejdřív udělala krátký proces, po pár dnech ale všechno vzala zpátky. Michal ji vzal na usmiřovací dovolenou do Monaka a podaroval velkým prstenem. Ten ale ještě zásnubní nebyl.

Že myslí svůj vztah vážně, dokázali všem záhy. Seznámil ji s dcerou Lindou (4), kterou má s bývalou partnerkou Lucií Borhyovou (40). Tenistka mu pak v dubnu 2017, jako svému novému manažerovi, začala svěřovat veškeré výdělky. O měsíc později se nechali společně potetovat počátečním písmenem jména toho druhého. Loni v červenci se pak Michal odhodlal koupit zásnubní prsten a přítelkyně mu řekla »ano«.

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička se ve Varech zlil jako dělo! Líbal se s každou a pak močil na ulici! Blesk TV

Video
Video se připravuje ...

Utajená svatba Hrdličky s Plíškovou v Monaku! Dvanáct hostů a dcera Borhyové družička David Turek