Známí manželé společně vyrazili na slavnostní otevření pivovaru v restauraci Vojanův dvůr v Praze. Očividně si akci oba dost užívali a samozřejmě nemohli neochutnat, jaké tam mají pivo. V jedné chvíli měla pak Hanka před sebou na stole dokonce osm nádob se zlatavým mokem, z nichž pět velkých půllitrů a tři menší.

Ovšem všechny samozřejmě nebyly pro Krampolovou, ale pro celé osazenstvo stolu, u kterého seděla. Za chvíli tak měla blondýnka před sebou už jen jeden půllitr a kromě něj také sklenici s vodou. Její manžel si pak zase kromě piva dal i kávu. Manželé si vesele přiťukli se známými a Krampolová dokonce vystoupila i na pódiu a zazpívala.

Přitom loni v červnu musela manželka Jiřího Krampola pobývat nějaký čas na psychiatrické klinice, kde podstoupila detox. Zhruba tři čtvrtě roku se pak alkoholu ani nedotkla, teď už se ale tolik nehlídá. „Já se už můžu napít. Nemám to zakázané," tvrdila již před časem někdejší učitelka ve školce s tím, že se musí pouze vyvarovat vražedné kombinaci chlastu a léků proti bolestem, které brala po úrazech. 

Před časem si tak klidně dopřála koktejl a napije se klidně i vína. To si ostatně dala i na nedávné narozeninové oslavě svého muže Jirky. Teď pro změnu sáhla po pivu. Přesto prý na sebe zůstává opatrnější. „Ten detox byla tak strašná zkušenost, že to už nechci v životě zažít,“ prozradila Hanka.

VIDEO: Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: O léčení a o tom, jak to má s alkoholem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
52 fotografií