Pro Dědíka mělo být první setkání s hvězdou seriálu Trapný padesátky či komedie Snowboarďáci překvapením, a tak na ni čekal s kyticí v ruce zády k ní. A když se za ním pohublá Pavla objevila, ani ji neslyšel přicházet. „Chodíte jako duch,“ vyjekl, což Tomicovou, která byla většinu života označována jako těžkotonážní herečka, rozesmálo nakažlivým smíchem.

Tomicová loni přiznala, že jí lékaři diagnostikovali diabetes, a proto začala dodržovat správnou životosprávu. „Nezhubla jsem kvůli nemoci, ale díky ní. A oddechla jsem si, že vím, co mi je. Už dlouho jsem se cítila unavená a teď jsem konečně fit,“ prozradila Super.cz.

Teď se těší, jak to s Dědíkem v soutěži roztočí. „Nechodila jsem do tanečních a během života mi to často přišlo líto. Tou nabídkou mám pocit, že jsem dostala od života druhou šanci, a tak mým hlavním cílem je naučit se tancovat a užít si to,“ říká.

„Setkání s mým tanečním partnerem Markem Dědíkem bylo hlavně dojemné. Dostala jsem od něj nádhernou kytici a promluvil na mě s lehkým přízvukem mé domoviny, protože oba pocházíme ze severní Moravy. Je to skvělý tanečník a vypadá to, že i fajn chlap. Těším se moc, ale zároveň se trochu bojím, abych nezklamala sebe samu. V mládí jsem byla docela pohybově disponovaná, ale s přibývajícími léty mám pocit, že moje tělo má čím dál větší tendence na to zapomínat,“ dodává.

Fotogalerie
19 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva