Zahraniční weby mluví o tom, že provokatérka Miley zůstala opět na ocet. Herce Hemsworthe známého například z Hunger Games přitom poznala již v roce 2009 během natáčení snímku Poslední píseň. V roce 2012 se zasnoubili, ale o rok později svatbu odvolali a přišel první rozchod. V roce 2016 začali od začátku, teď už je prý mezi nimi ale definitivní konec. 

Údajně se rozešli kvůli odlišným představám o společném životě. „Miley odkládala plány na svatbu a Liama už to unavovalo. V posledních měsících si nerozuměli,“ cituje OK! Australia svůj zdroj z okolí páru. „On chce děti a nechce to odkládat, ale to není časový plán podle vkusu Miley.“

„Ona se ve skutečnosti nechtěla vdát. To bylo něco, co chápali všichni kromě Liama. Jeho rodina ho dlouhou dobu prosila, aby si to uvědomil, ale on Miley věřil. Teď se cítí jako idiot,“ dodal zdroj s tím, že herec a bratr filmového Thora Chrise Hemsworthe (34) tak zůstal sám a se zlomeným srdcem.

Této verzi by ostatně odpovídalo i to, jak se dvojice o svatbě a dětech vyjadřuje. „Nepředstavuju si manželství. Je mi 24. Doufám, že ještě chvíli budu trochu žít. Mám ještě co dohánět,“ řekla loni pro britský Sun Cyrus, která tak očividně o veselce a bílých šatech nesní. Ostatně vždy platila spíše za rebelku, která si ráda užívá života plnými doušky. 

Zato Liam už se zřejmě vidí u rodinného krbu. „Myslím, že můžu s klidem říct, že vracím do hry saxík. Jen tátovské vtipy (Ale vlastně nejsem táta),“ vtipkoval na Instagramu herec u snímku z připravovaného snímku Isn't It Romantic. Očividně už tak o dětech minimálně uvažuje.

Po krachu vztahu se někdejší představitelka dětské hvězdy Hannah Montany uchýlila k rodičům do Malibu, zatímco její ex zůstává v rodné Austrálii. Herečka a zpěvačka ovšem udělala něco, co její fanoušci považují za způsob, jak se s rozchodem vyrovnat. Smazala si veškeré příspěvky na Instagramu, i když účet si ještě ponechala. Místo profilové fotky má teď ale jen černou plochu.

VIDEO: Šokující klip Miley Cyrus: Opravdu v něm masturbuje?

Video
Video se připravuje ...

Šokující klip Miley Cyrus: Opravdu v něm masturbuje? Youtube.com

 

Fotogalerie
79 fotografií