Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kateřinu (†17) ubodal její expřítel! Z vraždy dívky s českými kořeny v Londýně obvinili mladíka

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
14. července 2018
13:10

Nebohá Kateřina (†17) se stala obětí brutální vraždy. Dívku, jejíž rodiče se do Velké Británie přistěhovali z Liberce, ubodal její expřítel. Tvrdí to její zdrcení příbuzní. Policie z její vraždy již obvinila mladíka jménem Oluwaseyi Dada (21).

Mladý muž z jihovýchodní části Londýna byl předveden v sobotu před soud. Obviněn byl z vraždy Kateřiny (†17), kterou podle obžaloby ubodal ve čtvrti Camberwell.

Když na místo přijeli přivolaní záchranáři, snažili se ji oživit. Jejich snaha o záchranu mladé a krásné Kateřiny však byla marná. Už pro ni nemohli nic udělat. Příbuzní jsou z její smrti zdrcení.

Mám tě moc rád, moje malá krásná sestřenice, odpočívej v pokoji, budu se za tebe modlit. Ten muž dostane, co si zaslouží, nenechám to jen tak skončit,“ napsal jeden z nich na Facebooku.

Podle rodiny Kateřiny ji její expřítel pronásledoval a stalkoval. Dívka se stala 52. obětí útoků nožem v Londýně od začátku roku. Jen za první 4 měsíce policie eviduje skoro 1300 případů pobodání v britské metropoli.

Doporučujeme
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání