„Výsledek focení s fotografkou Lucií Drlíkovou k jejímu projektu Once upon a dream in Waterland,“ pochlubila se herečka a zpěvačka fotografií z projektu Bylo, nebylo ve vodní říši. „Pracovat s touto fotografkou je neuvěřitelná zkušenost, zábava a radost. Vidět potom, jaký skvost z fotek vznikne, je ještě krásnější,“ pochvalovala si Slováčková.

„Všechny scény jsou reálné a kompletně si je připravuji sama. Šiji kostýmy, vyrábím rekvizity, chystám pozadí, líčím modelky, natáčím video,“ prozradila Blesku Drlíková, pro kterou je Anička jednou z hlavních hvězd.

Focení pod vodou není pro Aničku její první zkušenost. Už jednou se takhle v přítomnosti profesionální potápěčky ponořila pod vodu. Aby se pod hladinou udržela, drželo ji pětikilové závaží.

„Sešli jsme se v deset, odjížděla jsem ve tři hodiny odpoledne. Zdržovalo se to hlavně líčením, které bylo kvůli focení pod vodou náročnější,“ popsala Anička, která skákala do vody v šatech od návrhářky Terezy Sabáčkové. 

„V bazénu byl i potápěč, protože jsem měla na sobě pětikilové závaží. Nemusela jsem mít vůbec strach, protože se o mě celou dobu staralo několik potápěčů,“ dodala Slováčková, která by si stejně jako její matka mohla zahrát v pohádce. Na vodní vílu má ten nejlepší trénink.

VIDEO: Upřímná Anička Slováčková: Svině máme v rodině!

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Anička Slováčková: Svině máme v rodině! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií