Jak už napovídá název, vegany čeká pořádné obžerství. Pojídání klíčků se nemusí bát ani gurmáni. Těšit se můžete na sladkosti bez použití vajec a mléka, které na první pohled ani chuť nerozeznáte od staré známé klasiky. Pochutnat si tak můžete například na muffinech, donutech, koblihách i na rebarborovém quichy.

Akce začíná v pravé poledne, takže si návštěvníci mohou místo oběda užít piknik venku v parku. Během dne bude na místě k dispozici na půjčení několik frisbee a dalších hraček na půjčení. Večer pak bude na Půlce několik koncertů,“ zvou pořadatelé na odpolední hodování. 

Pokud nejste vegany, nezoufejte. Akce je otevřená všem, kdo mají rádi rostlinnou stravu, nebo jen chtějí okusit něco nového. „Cílem akce je strávit příjemné odpoledne venku s kamarády nebo rodinou, nemuset vařit, pobýt na čerstvém vzduchu, dozvědět se informace o různých neziskových (nejen zvířecích) organizacích, případně si koupit nějaké veganské oblečení a doplňky,“ doplňují organizátoři. Více se o celé akci dočtete tady.

Kdy? 25. srpna od 12 hodin
Kde? park Na Pankráci
Vstupné? žádné

Fotogalerie
9 fotografií