Na možné týrání malé dívenky upozornil policisty její ošetřující lékař. „Matka své dítě nejméně v jednom případě udeřila o tvrdou podložku. V důsledku toho došlo ke zraněním, která si vyžádala hospitalizaci dívenky,“ uvedla policejní mluvčí Hana Rubášová s tím, že holčička strávila v nemocnici několik dnů.

Děvčátko dostala následně do pěstounské péče jeho babička z otcovy strany. Jenže ta malou několikrát půjčila matce, přestože to soud zakázal. „Žena opět dítěti ubližovala a intenzivně s ním třásla. Způsobila mu taková zranění, že bylo v bezprostředním ohrožení života,“ řekla Rubášová.

Dívenka měla mít dokonce i prasklou týlní kost. Lékaři malou sice zachránili, následky máminy „péče“si ale nejspíše ponese po celý zbytek života.

Policisté už matku i babičku obvinili. „Mladší ženu ze zločinu týrání svěřené osoby a týrání osoby žijící ve společné domácnosti. Druhou ženu pak ze spáchání zločinu opuštění dítěte nebo svěřené osoby,“ doplnila Rubášová. Oběma hrozí až osmiletý trest, vyšetřovány jsou na svobodě.

VIDEO: Otřesné! Matka kope do dítěte, vadí jí, že pláče.

Video
Video se připravuje ...

Děsivé video: Matka kopala do malého dítěte, vadilo jí, že pláče YouTube