Louisův kmotr Guy Pelly je s královskou rodinou spjat už pěkně dlouho. Jako milovník a vymetač nočních klubů a mejdanů to byl právě on, kdo zorganizoval princi Williamovi rozlučku se svobodou. A byl to také on, kdo byl s princem Harrym, když se oblékl do nacistické uniformy, a z jejichž snímků královnu Alžbětu II. málem trefil šlak. Pelly se tehdy převlékl za královnu, čímž tomu nasadil korunu.

Proslavil se i skandálem, kdy se na koncertě zpěváka Prince svlékl jen do trenek a vyšplhal po stožáru nahoru do výšky 12 metrů.

Několikrát měl také opletačky s policií, když se snažil „vloupat“ do Westonbirtské dívčí školy v Gloucestershire a následně přiznal, že tam hledal sexy ženy. Navíc ho policie dvakrát zadržela za jízdu pod vlivem alkoholu. Vskutku „ideální“ kmotr pro nejmladšího následovníka britského trůnu.

Navzdory svým skandálům ho Kate s Williamem pověřili stát se Louisovým kmotrem, který přísahal, že se bude za Louise modlit a že ho bude vést k tomu, aby se stal dobrým křesťanem a chodil do kostela.  

Fotogalerie
54 fotografií