Ani tento rok Ivananeopomenula oblíbené letovisko na břehu azurového moře a přibalila si s sebou do kufru odvážné modely. V ulicích jste ji mohli potkat jak v kratičké mini, tak v pohodlné bílé teplákovce. I když si může dovolit módu všech světových značek, byla si prohlédnout i ručně dělané a originální kousky na místním trhu.

Ivana Trump vyrazila na dovolenou
Autor: Profimedia.cz

Ivana se nebojí styly kombinovat, ale čeho je moc, toho je příliš. Nezřídka kdy pak její outfit působí při vší úctě poněkud kolotočářsky. Obyčejný teplákový outfit doplnila kabelkou od Diora za 50 000 Kč, kterou vynesla i při loňském pobytu v Praze, balerínami minimálně za 10 000 Kč a na ruce se jí leskly milované zlaté rolexky za 200 000 Kč. Navíc si do uší dala výrazné šperky a na hlavě umotala oblíbený společenský drdol. V tomhle modelu byla Ivana vskutku k nepřehlédnutí.

Ivana Trump se v St. Tropez vymódila skutečně nevídaně
Autor: profimedia.cz

Ivana byla také při pohodovém brouzdání Saint-Tropez načapána se svým bývalým manželem Rossanem Rubicondim. Tento šestačtyřicetiletý Ital byl po boku Ivany nejprve šest let jako přítel a pak se na necelý rok stal jejím čtvrtým manželem. Pár už spolu sice nežije, ale podle všeho jsou si stále blízcí. Měli s sebou i rozkošný doprovod  chlupatého jorkšíra, kterého Rossano nesl jako ten nejdražší poklad v náručí. Ivanin model byl tentokrát "umírněnější". Vzala na sebe tyrkysové šaty a boty ve stejné barvě. Délka sukně je pro ni tradiční, osminásobná babička se nebojí odhalit kolena!

Ivana Trump tráví tradiční dovolenou v St. Tropez se svým italským hřebcem, exmanželem Rossanem Rubicondim
Autor: profimedia.cz

 

Fotogalerie
56 fotografií