Kromě rodiny herec slavil v Londýně se svými nejvěrnějšími fanoušky. Jedním z vyvolených byl také český promotér hvězd Petr Větrovský. „Bylo to něco neuvěřitelného! Když Sly vstoupil na jeviště, strhl se obrovský potlesk a každý mu začal podávat ruku. Ochranka to najednou přestala zvládat a na Stallonem bylo vidět, jak si to užívá,“ popsal páteční oslavu.

„Nejhezčí dárek, jaký jsem kdy dostal, jsou mé tři dcery. Miluji vás, holky!“ pronesl před plným sálem dojatý Stallone, když mu jeho podařené »růžičky« Sistine Rose (20), Sophia Rose (21) a Scarlet Rose (16) gratulovaly na jevišti. Ke slovu se dostala také jeho současná, v pořadí třetí manželka Jennifer (49).

„Často dostávám otázku, zda jsem víc Rocky, nebo Rambo. Na ni ale nedokážu odpovědět! Jediný, kdo by mohl znát odpověď, je má drahá choť...“ s těmito slovy jí oslavenec předal mikrofon. „Ta odpověď je velmi jednoduchá a jasná. Sly má srdce Rockyho a schopnosti Ramba,“ složila mu přede všemi poklonu bývalá modelka.

Další gratulanti, mezi nimi např. Jean-Claude Van Damme (57), Dolph Lundgren (60), Arnold Schwarzenegger (70) či Al Pacino (78), mu přáli na dálku. Stalloneův parťák z filmu Rocky Burt Young (78) mu volal, jak fantastická je Praha a že ji musí navštívit. Petr Větrovský se svou agenturou VDN Promo momentálně vyjednává, že by hollywoodská legenda dorazila do Česka. Proto také do Londýna vyrazil... Výsledek by měl být znám velmi brzy.

Video: Muzikálový Rocky Peter Pecha: Jsem tvrďák, ale nechám se hýčkat!


Video
Video se připravuje ...

Muzikálový Rocky Peter Pecha: Jsem tvrďák, ale nechám se hýčkat! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
9 fotografií