Za dětmi do nemocnice dorazila pravá Wonder Woman! Proč to udělala?

Herečka Gal Gadot navštívila v převleku své hrdinky Wonder Woman děti v nemocnici
Foto: Facebook
Sdílej na facebooku
10. července  2018 
 06:00

Její jméno vám možná nic neřekne, ale postavu, kterou hraje, určitě znáte. Herečka Gal Gadot představuje filmovou podobu komiksové hrdinky Wonder Woman. A právě v tomto kostýmu přinesla radost dětským pacientům v nemocnici. 

"Jste opravdová zázračná žena. Děti byly nadšené a personál také," děkoval herečce Gal Gadot jeden z lékařů dětské nemocnice v Annandale ve státě Virginia v USA. Lucas Collazo je přesvědčen, že dětem právě takové věci pomáhají – ostatně filmová hvězda se tam před několika dny vypravila, aby dětské pacienty potěšila. 

Gal Gadot-Varsano (33) je izraelská herečka a modelka, Miss Izrael z roku 2004, která hrála například Gisele v sérii Rychle a zběsile a především v několika filmech právě hrdinku Wonder Woman. Objevila se tak i v titulu Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. 

Charita a podobná činnost jí vůbec nejsou cizí. Už loni se angažovala v kampani za rovnost ve vzdělávání, navíc pravidelně věnuje část svých příjmů jedné dětské nemocnici. 

Tentokrát přinesla malým bojovníkům dárky včetně knih, omalovánek, hraček a podepsaných fotografií. 

 

 

 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku