Zlatá Slavice na svých sociálních sítích zveřejnila velkou řadu fotografií z oslavy 35. narozenin svého manažera a bodyguarda Radka Filipiho, které se účastnila i spolu se svým tatínkem a štěňátkem bulteriéra Kvidem.

Na tom, že by přišla na jeho oslavu, by ještě nebylo nic tak divného. Ovšem Lucie dala opakovaně najevo, že s Radkem už opět nejsou pouze kolegové, ale zřejmě je z nich opět zamilovaný pár. „Dnes má narozeniny můj ochránce. Všechno nejlepší, Radečku," napsala totiž 4. července na svůj Facebook a připojila srdíčko.

Na oslavě půlkulatin už pak ani lásku neskrývala a stála po boku mladšího muže v čele stolu a pózovala s ním i s pejskem před transparentem s nápisem „Všechno nejlepší, Ráďo". Pak se Bílá o Radka dokonce s důvěrou opírala a několikrát se něžně políbili.

Rozhodně už tak nepůsobili jako zpěvačka se svým zaměstnancem, ale spíše jako dvě hrdličky. „Měním status na šťastná," připsala navíc k fotkám Lucie, která opravdu po boku Filipiho září štěstím. 

Původně to přitom vypadalo na definitivní konec, když loni na podzim interpretka hitu Láska je láska oznámila jejich rozchod. „Teď už s klidným svědomím můžu změnit svůj status na nezadaná. Miluju svoji práci někdy až tak moc, že vyhraje nad partnerstvím,“ napsala tehdy na sociální síť, ale s o 17 let mladším bývalým fitness trenérem se nikdy vídat nepřestala, jelikož pro ni dál pracoval. O Vánocích jí navíc pomáhal s výzdobou a nedávno byli spatřeni, jak se drží za ruce. 

VIDEO: Lucie Bílá o rozchodu a partnerem: Musíte odejít dřív, než si ublížíte!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Bílá o rozchodu a partnerem: Musíte odejít dřív, než si ublížíte! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
69 fotografií