I když snímek dvojice z letní dovolené na Krétě všechny dost šokoval i pobavil a dočkal se hned několika vtipných parodií a předělávek, Felix se za dílko rozhodně ani s odstupem času nestydí. „Fotku si dám do alba. Proč ne? Je to sranda,“ řekl webu Expres.cz Slováček.

„To byla taková legrace. Důležité také bylo, co bylo pod fotografií napsané,“  vysvětloval, proč vlastně na focení v póze alá řecký bůh kývl. Rozhodně nečekal tak bouřlivé reakce a samotného ho to dost vyvedlo z míry.

„Já jsem zjistil, že tady běhají moje fotky a to, co pod fotografií bylo napsané, se vytratilo. To si myslím, že je špatně,“  zlobil se Slováček, který už ale ono poselství nechtěl opakovat. „Já bych se k tomu nevracel. Nechám to historii,“ dodal pro Expres.cz manžel Dády Patrasové (62), který už ale několik let udržuje vztah s výtvarnicí Gelemovou.

Právě ona fotku zveřejnila na svém Instagramu, odkud se šířila dál. Doprovázel ji pouze tento text: „Tuto fotografii jsem »organizovala« já a povedla se. Povedl se i Felixův narozeninový koncert, který jsem ovšem ne(spolu)organizovala. Poděkování patří pořádající agentuře SVJ a především panu Zdenku Jansovi. Zdravíme z Kréty."

Pomocí hashtagů pak Lucie připsala ještě: „Felix Slováček je ve skvělé formě, top frajer! Kréta, krása, moře, slunce a my. Je nám spolu dobře, vše je jinak." Takže pokud měl saxofonista skutečně na mysli tento text, co na něm asi podle něj bylo tak zásadního, že bez něj fotografie vyzněla tak odlišně?

Pokud ale měla fotka skutečně pobavit, svůj účel splnila na výbornou. Legraci si z ní udělali i Michal Kavalčík (43) s těhotnou partnerkou Zuzanou či herci z Ulice Ondřej Havel (23) a Johan Mádr (23).

VIDEO: Co uniklo ze »zakázané« oslavy Slováčka (75): Nečekaní hosté i nejbližší bez pozvánky!

Video
Video se připravuje ...

Co uniklo ze »zakázané« oslavy Slováčka (75): Nečekaní hosté i nejbližší bez pozvánky! Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
43 fotografií