Byla bych ráda, kdybych se vrátila do léta. Přece jen ta práce není časově náročná, takže se to dá skloubit, když je dobré hlídání,“ plánovala na konci února, když se loučila s obrazovkou. A po narození syna Benedikta (3 měsíce) už byla na Primě vyjednávat. „Gabriela Lašková na Primě nedávno byla s tím, že se chce do hlavních zpráv vrátit. Není ale jasné, co bude dál,“ prozradil Blesku zdroj z Primy.

V televizi jsou totiž s blonďatou sexbombou s přírodními pětkami, která přestoupila ze společenského magazínu Top Star, nadmíru spokojeni. „Je tak možné, že ke Gábině bude Prima hledat někoho nového,“ pokračoval zdroj. Se spuštěním Velkých zpráv tak změny nekončí.

Získává sympatie

Perkausovousi oblíbil i letitý parťák Gábiny Laškové Roman Šebrle. „Rozhodně bych nerad byl ten, kdo by měl rozhodovat o tom, se kterou z dam bych měl do budoucna moderovat. Musím přiznat, že s Evou jsme si sedli víc, než jsem čekal, a i přátelé mi říkají, že jsme spolu energičtější. Na Gábinu ale nedám dopustit,“ řekl Blesku Roman.

Na Primě se teď horečně řeší, jak z této ožehavé situace vyjít. „Eva Perkausová si v hlavních zprávách získala velké sympatie. Nicméně platí, že v tuto chvíli ještě není nic rozhodnuto. Jisté je, že vedle Romana Šebrleho je místo jen pro jednu moderátorku, dvě místa volná nejsou. Vše se bude rozhodovat v příštích týdnech,“ řekl Blesku Adam Halmoši za zpravodajství Primy.

 

Fotogalerie
24 fotografií

Video: Eva Perkausová o partnerovi: Pořád nevím, jestli je to ten pravý

Video
Video se připravuje ...

Eva Perkausová o partnerovi: Pořád nevím, jestli je to ten pravý Markéta Reinischová, Aleš Brunclík