Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otec s postiženým synem šokoval majitelku hospody: Její reakce dojala internet

Autor: jh - 
8. července 2018
07:20

Steph Tate, majitelka hospody The Barrel Chapeltown v anglickém městě Sheffield, byla v šoku, když se jí zákazník zeptal, jestli může vstoupit se synem na vozíčku. Tatínek poté vysvětlil, že dříve byl za problematické chování synka kritizován. Pobouřená Steph se o incidentu rozepsala na sociálních sítích.

Tatínek vysvětlil, že malý Matthew je postižený nejen fyzicky, ale i psychicky a často čelí diskriminaci za občasné citové výlevy.

Majitelce podniku to podle vlastních slov zlomilo srdce: "Celou noc jsem uvažovala, jak se ten otec musel cítit a kolik lidí musí být v podobné situaci," píše žena na Facebooku.

Dále vyzývá všechny rodiče s postiženými dětmi, aby navštívily její podnik: "Pokud trčíte se svým dítětem doma ze strachu, že vás někdo venku napomene, prosím přijďte k nám. Pokud tu někdo bude mít negativní komentáře, bude muset opustit hospodu on, ne vy."

 

Video: Proč jsme nedostali stejně? Dětem diskriminace vadí!

FrantaSvacina ( 9. července 2018 02:04 )

A jak vis, ze slintaj; Cumis po nich, to je tvuj problem. Kdyz si vezmes sluchatka tak je neslysis.

FrantaSvacina ( 9. července 2018 02:02 )

Pjotri tak na nej necum, vem si sluchatka, klapky na oci a mas klid. Nebo sed doma a dej si leco.

pjotri ( 8. července 2018 22:37 )

hendikepovani, ti ci VNIMAJI, se tak citit nemusi. Ale nevnimajicim dementum je to fuk, o coz je to horsi, protoze o sve pritomnost nemuzou, bohuzel, sami rozhodnout. je propastnewj rozdil mezi vozickarem a dementem, vime?

pjotri ( 8. července 2018 22:32 )

nejses a mas recht.. ja pri jidle slintajici, vykrikujici a ruce rozhazujici individua taky nemusim. Jsou tu ovsem lidi, kteri je snad - podle tech reakci - vyhledavaji a pak si rikaji, jak jou korektni, kdyz muzou psat, ze jim to nevadi..

pjotri ( 8. července 2018 22:26 )

Mne opravdu "hluk aut" nevadi.. Ale slintajici a skreky vyluzujici individua s nekoordinovanymi pohyby mi pri jidle vadi hoooodne. Vim, ze za to nemuzou, ale ja taky ne.. A jejich opatrovnici by meli brat ohled na ostatni lidi.

Zobrazit celou diskusi