Havlová se na večírku České televize v rámci karlovarského festivalu, jehož je hostem, setkala s řadou svých kolegů - několik hodin popíjela s Bolkem Polívkou, Jiřinou Bohdalovou, Jiřím Dvořákem, Ivanou Chýlkovou a plejádou dalších. Ovšem zatímco třeba Polívka vydržel pařit až do šesti hodin do rána, paní Dagmar večírek v povznesené náladě opustila už před druhou hodinou ranní.

Noční pouť Karlovými Vary ve společnosti své asistentky ji pak zavedla k místní lavičce Václava Havla, pamětnímu místu na jejího manžela, které tvoří dvě lavičky s kulatým stolem, jímž prorůstá kmen stromu. Po světě jich je už několik a tu karlovarskou Havlová slavnostně odhalovala v roce 2015.

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová Marek Pátek

Rozjařená Havlová se na lavičku posadila a udělala si několik selfíček, fotila ji i její asistentka a nakonec si obě dámy udělaly snímek společný. Dagmar si pohrávala s účesem, aby vytvořila nadýchaný rozcuch, a při společném focení s asistentkou jí propletla ruce za krk a důvěrně se k ní přitulila. Teprve poté spolu obě odešly na hotel.

Fotogalerie
67 fotografií