Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Holčičku (†6) našli mrtvou v lese: Vrahem má být teprve 16letý mladík, který ji i znásilnil

Autor: rc - 
7. července 2018
07:20

Skotská policie vyšetřuje vraždu šestileté dívky. Alesha MacPhail trávila prázdniny se svým otcem u prarodičů na skotském ostrově Bute. Rodina v pondělí strážcům zákona nahlásila, že dívka zmizela. Na ostrově se rozjelo velké pátrání, holčičku však našli mrtvou. V souvislosti s její vraždou byl zadržen šestnáctiletý chlapec.

Prázdniny na pohádkovém ostrově se pro Aleshu a její rodinu změnily v tragédii. Rodina v pondělí krátce po šesté hodiny ranní nahlásila policii, že holčička zmizela. Skotská policie okamžitě rozjela pátrání. To skončilo už kolem deváté hodiny, kdy se našlo dívčino tělo uprostřed lesů v bývalém hotelu.

Rodina i ostatní obyvatelé města byli v šoku a s netrpělivostí čekali, co řekne ohledání těla. Výsledky nakonec přišly o osm hodin později a prokázaly, že děvče bylo znásilněno a zavražděno.

Podle informací DailyMail policie v souvislosti s dívčinou smrtí zatkla teprve šestnáctiletého chlapce, jehož jméno kvůli nezletilosti nebylo zveřejněno. Strážci zákona dokonce již prohledali chlapcův dům a prohledávali i pobřeží. Chlapec se údajně znal s rodinou své oběti.

Stále však není jasné, kde k vraždě došlo. Jedna z teorií je, že mladík ji unesl u jejího domu a následně ji převezl do komplexu bývalého hotelu. „To je neuvěřitelné, že se to stalo tady na ostrově,“ řekla jedna z obyvatelek. „Bute je jedno z těch míst, které je neuvěřitelně bezpečné, berete zde všechny věci za samozřejmé a nepanikaříte, když zapomenete zamknout dům,“ dodal další. Celý ostrov násilná smrt holčičky šokovala.

O to horší byly první informace od policie, která v sobotu zveřejnila, že podezřelého mladíka obvinila kromě vraždy i ze znásilnění. Obviněný byl už vyslýchán místním soudem. Zatím se nepřiznal, proto vyčkává druhý výslech ve vazbě.

Pataa ( 9. července 2018 22:16 )

 Hruzaa

dietr ( 7. července 2018 10:49 )

asi další sebeobrana

Taurus70 ( 7. července 2018 10:15 )

 At zije Velka Britanie!😎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání