Takový scénář umí napsat jen sám život! První duben byl pro muže, jenž své auto zaparkoval v ulici U Železné lávky na Malé Straně, neuvěřitelně smolný. „Neznámí pachatelé mu z auta odcizili celou řadu věcí, tedy různé oděvy a obuv včetně sportovních batohů, spotřební elektroniku, osobní doklady a další,“ sdělil policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Jenže nepříjemnosti tím pro muže ani zdaleka neskončily. O několik hodin později zvonil na dveře služebny znovu. „Oznámil, že mu z držáku toho samého auta zaparkovaného stále na tom stejném místě někdo odcizil závodní jízdní kolo v hodnotě 150 000,-  Kč,“ popsal šílenou shodu okolností mluvčí. Kriminalisté následně zjistili, že krádeže spolu nesouvisejí - každou z nich provedli různí pachatelé. 

Video
Video se připravuje ...

Muži dvakrát v jednom dni vykradli auto. Při druhé krádeži přišel o jízdní kolo. Policie České republiky

Dva lupiče, kteří mají na svědomí první krádež, muži zákona zadrželi a obvinili v půlce června, po dalším, jenž si odnesl drahé kolo, stále pátrají. Zachytily ho bezpečnostní kamery, policisté proto žádají o pomoc veřejnost. Pokud muže znáte nebo víte, kde se nachází, kontaktujte linku 158. O totéž prosí i kohokoliv, kdo má informace o kradeném kole.

Video
Video se připravuje ...

Muži dvakrát v jednom dni vykradli auto. Při druhé krádeži přišel o jízdní kolo. Policie České republiky

Fotogalerie
4 fotografie