„Máma se zrovna vrátila z Ameriky a časový posun jí neudělal dobře. Šla po schodech a zamotala se jí hlava. Jenže se na schodišti neměla čeho chytit,“ prozradila pro Aha! Stašová okolnosti dubnového pádu své matky. Ta byla převezena do nemocnice, odkud Simoně volali.

Ta se vyděsila, okamžitě otočila auto, které bylo již v půli cesty na zájezdové představení divadla v Rumburku, a spěchala za Jiřinou. Měla samozřejmě velký strach a hlavou se jí míhaly ty nejhorší myšlenky. Už jen proto, že stejně se předtím poranil i její otec. „Něco podobného jsem zažila i se svým tatínkem, který si při pádu vážně poranil hlavu. Bylo to strašné a přála jsem si, abych to už nikdy nezažila,“ svěřila se.

Zatímco pan Staš musel po pádu na dvě operace a dodnes se zotavuje z následků v domově důchodců Zátiší, národem milovaná herečka takovou smůlu naštěstí neměla. „Ještě štěstí, že je trošičku oplácanější a měla na co padnout!“ oddechla si její dcera, která už se navíc postarala o to, aby podobné šoky nezažívala. „Hned jsme v domě nechaly s mámou přidělat na schodiště zábradlí, tak snad už bude vše v pořádku,“ dodala s úlevou.

VIDEO: Stašová prozradila, proč nevyhrála Lva a proč má radši divadlo!

Video
Video se připravuje ...

Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět! David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
37 fotografií