Havlová do Varů přijela se svou asistentkou a společně se dámy nejprve osvěžily u baru. Herečka ale vypadala, jako by se snažila, aby ji nikdo nepoznal.

Byla totiž velmi zahalená, kromě černých šatů a žluté šály (která jí ladila s kabelkou) měla ještě na hlavě posazený klobouk a na očích ji pak zase maskovaly tmavé sluneční brýle.

Ovšem své nohy v pohodlné obuvi ukázala v plné kráse. Zdálo se tak, že už je na tom zdravotně lépe, než na sklonku května, kdy musela zrušit několik představení a dalších aktivit z důvodu rekonvalescence po operaci kolene, která jí ulevila od ochromujících bolestí.  

Možná že ale zdání klame a bývalé první dámě není ještě úplně do smíchu, pouze nechtěla chybět na filmovém festivalu, na kterém bývá pravidelným hostem. Loni zde dokonce odhalovala bustu zesnulého manžela a setkala se i s hvězdou filmu Kill Bill Umou Thurman (48). Tehdy měla pro změnu na noze náplast.

Rok předtím na festival dorazila v okopaných teniskách a s květinkou ve vlasech, zatímco v roce 2015 na červený koberec vynesla krásnou modrou róbu.

VIDEO: Bolestné tajemství Dagmar Havlové: Pláč a strach kvůli kolegyni!

Video
Video se připravuje ...

Bolestné tajemství Dagmar Havlové: Pláč a strach kvůli kolegyni! Blesk TV

 

Fotogalerie
36 fotografií