Zrzka známá z filmů Lída Baarová či Všechno nebo nic vyrazila do Panenského Týnce na festival Aerodrome 2018. Přípravě ale asi zrovna moc času nevěnovala, jelikož ji fotografové zastihli nenalíčenou a s neupravenými vlasy, do kterých si navíc po čase Táňa hrábla rukou a vytvořila si tak nepěkný rozcuch.

Na sobě měla dlouhé a volné šedé oblečení a na nohou bílé tenisky, a tak bylo na první pohled jasné, že dala přednost pohodlí před vzhledem. Není divu, když nedorazila s žádným fešákem, ale jen s kamarádkou, s kterou se v areálu držela za ruku.

Společně si pak dámy povídaly ve VIP stanu u piva a drinků v plastových kelímcích a herečka si dopřála také cigaretu. Posléze se vydaly na koncert zpěvačky Lany Del Rey (33).

Pauhofová, která obvykle nechybí na filmovém festivalu v Karlových Varech, by tam údajně měla dorazit i letos. Pokud to má skutečně v plánu, bude ale muset na svém zevnějšku dost zapracovat, protože v takové podobě, jak se objevila na Aerodromu, by ji možná na večírky ani nepustily. Ostatně by ji třeba ani nepoznaly, když se ještě loni na Möet party ukázala v sněhově bílé a působila jako anděl.

VIDEO: Schneiderová a Pauhofová loni vyrazily ve Varech na Moët párty: Proč přišly bez mužů?

Video
Video se připravuje ...

Schneiderová a Pauhofová na Moët párty: Proč přišly bez mužů? Blesk TV

 

Fotogalerie
39 fotografií