Mesarošová ví přesně, kdy do jiného stavu vlétla. "Stalo se to 2. ledna v Bangkoku, když jsme se vraceli z dovolené v Thajsku. Ani nás to nezaskočilo, my jsme miminko oba chtěli. Teď jsem v sedmém měsíci a mám sedm kilo nahoře. I když jsem se přestěhovala do Brna, tak rodit budu v pražské porodnici v Podolí, kde jsem se i já narodila. Zatím to vypadá, že se miminko narodí v září a bude ve znamení panny jako já," svěřila se silikonová modelka.

Přítel bude u porodu jejich prvního dítěte. "Už víme, zda to bude kluk, nebo holka, ale chceme si to nechat pro sebe. I jméno, protože ho nikdo v Česku nemá a bojíme se, že by nám ho někdo ukradl," dodala se smíchem těhulka. Ani svatba není na pořadu dne. "Chceme si svatbu užít jako mejdan a ne, abych se tam valila a nemohla si dát skleničku. Takže počkáme, až to malé trochu povyroste," míní Dominika, která má v plánu si své dítě nechat vytetovat na ruku hned vedle její podobizny.

S přítelem Tomášem žijí v Brně, kde si zařizují dům. Ten její, který má hodnotu 20 milionů korun, je stále v nabídce realitní kanceláře.

VIDEO: Těhotná Dominika Mesarošová v limuzíně Blesku: Sedm kilo nahoře jí sluší!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Dominika Mesarošová v limuzíně Blesku: Sedm kilo nahoře jí sluší! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií