Hvězdě Tváře i Ordinace v růžové zahradě 2 se prý hromadí různé nabídky, aby se ukázal úplně nahý. Jenže Milanovi se do toho moc nechce. „Kamarádka studovala výtvarnou školu a kreslili akty, ale to mě nelákalo," přiznal webu Super.cz.

„Představa, že někde sedím nebo ležím nahý dvě hodiny a studentky tím uhlem se snaží stínovat různý části mého těla, tak na to mě neužije,“ vysvětlil se smíchem herec a zpěvák.

Ten se objeví také v připravovaném muzikálu Vlasy v Divadle Kalich. Také tam po něm přitom chtěli nahotu! „Po absolvování konkurzu přišlo: Gratuluji, Milane, a ještě je tady jedna podmínka, chceme, abyste tam byl někde nahý,“ vylíčil Peroutka, který už sice na sociálních sítích několikrát odhalenou postavu ukázal, ale své limity očividně má. Kompletní nahotu tak hned zamítl.

„Tak na to jsem řekl, že ne. Představil jsem si v Divadle Kalich jak z pódia říkám babičce ahoj, ne, to by opravdu nešlo. Takže se to naštěstí bude řešit nějak jinak a jsem tomu rád,“ dodal pro Super.cz syn zesnulého bubeníka z Olympicu Milana Peroutky (†49).

VIDEO:  Milan Peroutka přiznal: Kdo po něm chce, aby se převlékal za ženu?

Video
Video se připravuje ...

Milan Peroutka: Kdo po něm chce, aby se převlékal za ženu? David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
34 fotografií