Asi žádná žena by nebyla moc ráda, kdyby se po rozchodu musela dívat na to, jak její bývalý partner září štěstím po boku nové přítelkyně, a dokonce tvrdí, že je šťastný, jak ještě nikdy v životě nebyl. Právě to nyní musí zažívat Rolins.

Rytmus alias Patrik Vrbovský, s kterým žila sedm let, teď randí s moderátorkou SuperStar Jasminou Alagič (29) a neustále na sociální síti sdílí společné zamilované fotky a líčí jejich vztah jako pohádku. Zpěvačka už to zřejmě nevydržela a na jeho chování si postěžovala. Jenže po jeho dalším příspěvku na Instagramu už se rozhodla, že bude asi raději mlčet. V neděli totiž zveřejnila obrázek smajlíka s prstem na ústech a připsala jen: „Pšššt."

Potřebovala si snad jen dopřát klidnou chvilku po koncertě, nebo to byl spíše vzkaz pro rappera, že už se raději nebude dál vyjadřovat? Ostatně by to nemělo smysl, jelikož ani její slova nedonutila Rytmuse a Jasminu, aby trochu ubrali a přestali svou lásku vykřikovat do světa. O víkendu se totiž páreček opět pochlubil zamilovaným snímkem, tentokráte z výletu v Laxenburgu v Rakousku.

Alagič k fotce připsala naštěstí jen to, že je šťastná. Ovšem Rytmus se zrovna zpátky nedrží a na Instagram vypisuje doslova romány. „Mám potřebu napsat, že prožívám nejšťastnější období, jaké jsem kdy měl," nechal se dokonce nedávno slyšet. Není divu, že se něco takového nelíbilo ženě, která byla donedávna jeho partnerkou.

„Mě nemrzí, že opět miluje. Mrzí mě jen to, když svůj vztah prezentuje tak, jako kdyby všechny ty pravé emoce prožíval poprvé v životě právě nyní,“ postěžovala si proto Novému Času Dara. Jenže rappera to nezastavilo a naopak na sociální síti napsal drsný vzkaz: „Zameť si před svým prahem a nezahazuj energii s cizími lidmi, to je nepodstatné. Ty nežiješ jejich život a jsme tu dost krátce na to, abychom žili něco, co se nedá ovlivnit.“

VIDEO: Dara přiznala: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
58 fotografií