Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Garážová vrata rozdrtila ženu (†40). Byla to otázka vteřin! Tvrdí koroner

Autor: rc - 
24. října 2018
12:08

Britka Heidi Chalkley (†40) chtěla vyjet svým vozidlem z garáže, když se zasekla automatická garážová vrata. Heidi, která pracovala jako sociální pracovnice, se je snažila uvolnit, ovšem zachytila se do kovových lamel. Vrata ji vtáhla dovnitř a rozdrtila ji!

Heidi Chalkley žila se svým přítelem a malým synkem ve městě Huntingdon poblíž města Cambridge. Osudného dne vyjížděla svým vozem z podzemní garáže, ovšem automatická garážová vrata se během otevírání zasekla.

Žena se tedy snažila vrata uvolnit, ale v tu chvíli se z nepochopitelného důvodu zachytila do kovových uzávěrů a během pouhých několika vteřin byl horor dokonán! Koroner pro DailyMail uvedl, že mechanismus ji vtáhnul dovnitř.

Její tragické smrti přihlížela její kamarádka, která bydlí ve stejném domě. „Zmáčkla tlačítko, aby otevřela vrata, a během procesu, kdy se vrata otevírala, se jich chytila a držela. Chtěla se pustit, ale její ruce se zachytily a byla vtažena mechanismem dovnitř, což vedlo k okamžité smrti. Přihlížející se jí snažili pomoci, ale neúspěšně,“ dodal koroner. Žena byla podle něj mrtvá okamžitě. Měla zlomené ruce, zpřelámaná žebra, čelist a páteř.

Heidi by přežila, pokud by bezpečnostní detektory fungovaly správně. Případem, který se odehrál v roce 2016, se v současné době zabývají úřady, kteří zvažují, zda zažalovat firmu, která vrata vyráběla.

petrw ( 25. října 2018 07:10 )

soc.pracovnice jestli pak nejela zrovna odebrat dite cizincum ze? jen tak pro zabavu

djaba ( 24. října 2018 14:28 )

 Asi jako ty dvě v sauně .

jasnovidec01 ( 24. října 2018 13:12 )

událost z roku 2016 ???? opravdu čerstvé zprávy hmmmm.

bre-burda ( 24. října 2018 12:54 )

Žena by přežila, kdyby se do toho ne..la! Pak hledejme příčiny v samotném zařízení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání