Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Začíná Beats for Love: Největší taneční festival ve střední Evropě! Kam ještě vyrazit?

/
  • Beats for love - čtyřdenní párty pro všechny!
    Beats for love - čtyřdenní párty pro všechny! (archiv města)
    4. července 2018 ● 15:16

    S obdobím prázdnin je vždy spojena festivalová sezóna. Ta v Moravskoslezském kraji nabídne řadu skvělých festivalů, které by si nikdo neměl nechat ujít! Poradíme, co byste si neměli nechat ujít.

  • 1.

    Festival v ulicích jako tradiční předskokan Colours

    Čtyřdenní festival Beats for love, který v loňském ročníku přilákal jen v první den na třicet tisíc návštěvníků, a chlubí se tak statusem největšího tanečního festivalu v srdci Evropy, se koná 4. až 7. července.

    Do Dolní oblasti Vítkovic dorazí hvězdy jako Alan Walker, Sigma nebo Galantis. Z česko-slovenské scény se zase pro změnu objeví například rappeři Kali a Ektor. Na třinácti scénách v Dolní oblasti Vítkovic tak rozhodně bude z čeho vybírat.

    Lístek na festival stojí momentálně 930 korun v předprodeji, lze ale očekávat nárůst s jejich ubývajícím počtem. O Beats for love je totiž opravdu velký zájem!

    Beats for love - čtyřdenní párty pro všechny!
    Autor: archiv města

  • 2.

    Beats for Love - čtyři dny absolutní párty!

    Během šestnácti let si festival Colours of Ostrava vybudoval ve světě velké jméno a patří mezi ceněné festivaly. Od 18. do 21. července bude "Coloursům" opět patřit oblast Dolních Vítkovic, kde se každý den předvedou světová jména populární hudby.

    Ve středu bude tahákem projekt N.E.R.D. v čele s Pharellem Williamsem. Ve čtvrtek se představí London Grammar, v pátek vystoupí i s částečným tlumočením pro neslyšící megahvězda Jessie J a sobota bude patřit synovi Boba Marleyho Ziggy Marleymu.

    Oproti loňsku bude navíc rozšířený vstup, fronty tedy nehrozí. Lístky jsou stále v předprodeji za 2990 korun.

    Letošní Colours mají vyprodáno.
    Autor: Foto Blesk - Jiří Krušina

  • 3.

    Colours of Ostrava opět hvězdami nabité

    Nedaleko Ostravy vznikne na proslulé Štěrkovně u Hlučína nejstarší fesťák na Opavsku s názvem Štěrkovna open music, který se koná už po devatenácté. Zájem o něj je tak obrovský, že celofestivalové vstupenky jsou již vyprodány!

    Od 26. do 28. července se představí řada umělců. Skupina Horkýže Slíže, Michal Hrůza, Pokáč, ale také Jarek Nohavica, Tomáš Klus s Janáčkovou filharmonií a dorazí i Dan Bárta.

    Jednodenní vstupenky jsou ale stále k dispozici. Čtvrteční za 1009 korun, ty na pátek a sobotu pak za 545 korun.

    Na hlučínské Štěrkovně opět vypukne rockové řádění. Letos i s Jarkem Nohavicou.
    Autor: archiv města

  • 4.

    Nejstarší rockový fesťák na Opavsku Štěrkovna open music

    Obec Čeladná je jednou z nejaktivnějších obcí v regionu a znát to dává každoročně na festivalu Ladná Čeladná. Od 3. do 4. srpna se představí několik hvězd české a slovenské scény. Vystoupí David Koller, dorazí i Aneta Langerová nebo Martin Harich. Chybět nebude ani cimbálová muzika Úsměv.

    O zábavu budou mít postaráno i děti. Mohou navštívist cirkusové šapitó, zahrát si stolní hry, nebo se mohou dokonce zúčastnit projektu Česko čte dětem.

    Příjemný festival v nádherné přírodě Beskyd není drahý, stojí 300 korun.

    Ladná Čeladná nabídne pohodu po vrcholky beskydských hor.
    Autor: archiv pořadatele

Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy