ASAP Twelvyy z hip-hopového kolektivu ASAP Mob patří k nastupující generaci raperů z východního pobřeží USA a jeho styl by se dal charakterizovat jako gangster – lite rap. „Uskupení ASAP Mob vzniklo v roce 2006, zakládajícím členem byl raper ASAP Yams, jenž zesnul v pouhých 26 letech v roce 2015. ASAP Mob sdružuje hudebníky, producenty, video tvůrce i oděvní designery, společným pojítkem je především sdílení podobného stylu, jak hudebního, oděvního, tak životního,“ popisují legendu z Bronxu, která je headlinerem celého pražského festivalu. 

Jednodenní festival, který má kořeny na Slovensku, Hip Hop Žije 2018 odstartuje 28. července na Výstavišti v Holešovivích  

Afterparty

Pokud se vám zdá, že výčet jmen není možné pojmout během jediného dne, tak se pletete. Program totiž proběhne současně na dvou pódiích, kdy jedno z nich bude uvnitř. „V případě nepříznivého počasí se celý program přesune právě tam. Ve stejných prostorách si návštěvníci užijí i obrovskou afterparty,“ slibují organizátoři. Více se o celém festivalu dočtete tady.

Kdy? 28. 7.
Kde? Výstaviště Holešovice
Vstupné? 590 korun standardní lístek, 1269 korun VIP

Fotogalerie
5 fotografií