Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Rychle a zběsile: SUV se řítilo po dálnici rychlostí 113 km/h s mužem visícím na kapotě!

Autor: rc - 
26. června 2018
21:00

Muž jedoucí autem do Miami během cesty natočil šokující video, které později publikoval na sociálních sítích. Ve videu je muž jedoucí na kapotě černého SUV, které se řítí 113 km/h! Za volantem luxusního vozu seděla žena. Autor videa se domnívá, že šlo o rozhádanou dvojici.

Muž, který na sociálních sítích vystupuje pod jménem Dani, mířil do Miami, když na dálnici uviděl něco podivného. Na kapotě SUV, které jelo vedle něj, uviděl visícího muže! Muž zrychlil, aby se vozu přiblížil, a scénu, která vypadala jako z akčního filmu, natočil. Podle záběru palubní desky jel Dani 69 mil za hodinu (111 km/h) a za SUV značně zaostával, tudíž luxusní vůz musel jet tak 113 km/h nejméně. Za volantem vozu seděla podle záběru žena.

Dani publikoval video na sociálních sítích a napsal k němu popisek: „Když říká, že s tebou skončila, ale ty jsi prostě neskončil s ní.“ Video se stalo rychle populární a na Twitteru podle Daily Mail ho sdílelo 8 000 uživatelů. Totožnost zřejmě rozhádané dvojice je neznámá a také se neví to, zda muž ze zběsilé projížďky vyvázl bez zranění.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání