O mizerném zdravotním stavu Joea Jacksona promluvil jeho syn Jermaine (63). Podle něj trpí vyhlášený manažer talentů blíže nespecifikovanou těžkou nemocí a jeho stav je velmi vážný. Dokonce natolik, že jeho skon očekávají každým dnem.

Svým dětem už prý zakázal, aby ho navštěvovaly. A nemůže za ním dokonce ani jeho manželka Katherine (88), se kterou jsou svoji už skoro 70 let.

Další zákaz pak Joe vydal na zdravotní dokumentaci. Nikdo z rodiny prý nesmí nahlédnout do jeho lékařské zprávy a zjistit, s jakou chorobou se potýká. „Nikdo z nás neví, co mu je. Nemáme ani žádné zprávy od jeho doktora. Musíme se jen modlit a snažně ho prosit o to, abychom ho ještě mohli vidět. Zvlášť v takové chvíli,“ posteskl si Jermaine. „Láme nám to všem srdce. Moje matka je strachy bez sebe. Rodina prostě musí být u jeho lůžka, o to jediné nám teď v posledních dnech jde,“ neztrácí naději.

Video: Nahrávka Michaela Jacksona. Zpěvák na ní mluví o plánovaném turné. Z jeho hlasu je však poznat, že je pod vlivem silných léků

Video
Video se připravuje ...

Nahrávka Michaela Jacksona. Zpěvák na ní mluví o plánovaném turné. Z jeho hlasu je však poznat, že je pod vlivem silných léků Youtube.com

Fotogalerie
4 fotografie