Vzduch v budově pražského Radiopaláce se dal málem krájet, vládlo tam totiž pořádné dusno. V narvaném sále se mačkali diváci a sledovali boxerský ring uprostřed, kde se střetli Adam Mišík a Vladimír Polívka. Naštěstí jsou soky jen v rámci děje právě připravované třetí řady retro seriálu ČT První republika.

„Tak třeba dneska boxujeme od brzkého rána, v sále jsou skoro dvě stovky lidí, takže opravdu dřina. Ale baví nás to, trocha potu a únava nemůže boxery rozhodit,“ shodovali se oba aktéři zápasu, které si vzal kvůli scénám v boxerském ringu do parády známý boxer Rostislav Osička (61). Ten oba své svěřence pochválil. „Kluci brali trénink naprosto vážně a je to vidět,“ nechal se slyšet a obzvlášť vychvaloval Polívku.

„Vláďa, když se do něčeho pustí, tak naplno,“ popsal jeho elán. O tom se ostatně mohl přesvědčit i Mišík, kterého natáčení pořádně odrovnalo. V pauze se zbrocený potem sesunul k zemi a chvíli tam ležel, kvůli čemuž o něj měli někteří členové štábu strach a obávali se, jestli nezkolaboval.

Ve skutečnosti mu ale naštěstí nic nebylo. „Ne, kolaps to určitě nebyl, jen jsem si musel dát oddech. Točil jsem už pět dní v kuse,“ prozradil Blesku Adam, který na sebe upozornil v první řadě show Tvoje tvář má známý hlas. Za chvíli byl ale opět na nohou a pokračoval dál.

Zápas v boxu diváci První republiky uvidí hned v úvodním díle třetí sezony. Těšit se mohou také na další herecké hvězdy a tváře známé z předchozích řad – Miroslava Vladyku (58), Petra Stacha (43), Stanislava Majera (40), Veroniku Arichtevu(32), Jána Koleníka (38) či Jiřího Vyorálka (44). 

VIDEO: S boxem má své zkušenosti i představitel Jaroslava Valenty Jiří Vyorálek...

Video
Video se připravuje ...

Jiří Vyorálek z První republiky: Za mlada jsem dělal box, teď už bych to neuskákal Adam Balažovič/bpž

 

Fotogalerie
97 fotografií