Před měsícem si sami řekli své ano, nyní Harry s Meghan zamířili už jako hosté na svatbu Dianiny neteře. A Meghan takřka zastínila nevěstu. V modrobílých šatech od Oscara de la Renty (za v přepočtu 120.000 korun) a bílých lodičkách uchvátila všechny přítomné. Média okamžitě začala spekulovat, zda se za volnými šaty neskrývá i těhotenské bříško.

Právě bílé lodičky s vysokým jehlovým podpatkem ji ale málem stály trapný pád. Při příchodu se jí v kopci totiž podpatek pravé boty zapíchl do trávníku a mladá vévodkyně se povážlivě zakymácela. Nebýt Harryho ruky, které se držela, už mohla sedět na zemi.

Na svatbě ovšem pochopitelně zářila i nevěsta Celia McCorquodale, která je dcerou Sarah, starší sestry princezny Diany. Brala si George Woodhouse v kostele na severovýchodě Anglie. Celia měla na hlavě závoj připevněný stříbrnou čelenkou s diamanty, kterou měla na svatbě i princezna Diana. Rodinné dědictví se předává již od roku 1919 a postupně ho na svatbě měly i Dianiny sestry. Cena čelenky se odhaduje na 5,5 milionu korun.

 

Fotogalerie
59 fotografií