Podle zdroje z jejího blízkého okolí by Dáda druhý domov měla nejraději v blízkosti slavné Fontány di Trevi. Je to jedno z nejnavštěvovanějších míst italské metropole, kam míří především zasnění milenci. Podle dobře informovaného člověka vzkřísila herečka svůj sen poté, co ji nepozvali na oslavu pětasedmdesátin manžela Felixe Slováčka. Zatoužila mít místo, kam by mohla utéct a kde by měla potřebnou lásku. Na chalupu v Českém ráji jezdí i Felix.

„Nechci se k tomu nyní vyjadřovat,“ odmítla Patrasová důvěrnou informaci komentovat. Před časem byla ale sdílnější. „Kalábrie, kde Vito žije a kde má svou cestovní kancelář, je krásná, ale podle mě se hodí spíše na dovolenou,“ míní Dáda. „Řím je monumentální, uchvacující, ráda se tam procházím,“ svěřila se před časem Patrasová.

Jak šel čas s Dádou a Vitem

Poznali se před dvaceti lety, kdy byla Dáda s rodinou na dovolené v Kalábrii. Už tehdy se do ní Vito zamiloval, ona ale byla vdaná a on ženatý. Zůstala jen černobílá fotografie, kde chová malou Aničku.

Fotografii z roku 1998 si schoval na památku i Vito. Celé roky zpovzdálí sledoval, jak se Dádě daří. Mezitím se rozvedl. Když si před čtyřmi lety Felix nabrnkl Lucii Gelemovou, zpozorněl. Vito má v Česku mnoho přátel a ti mu řekli, že je Dáda kvůli nevěře muže na konci sil. Ital zvedl telefon a zavolal. Dostal odpověď: „Přijeď, prosím.“

VIDEO: Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru!

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií