Dámy, jejichž vztahy jsou právě na bodu mrazu, obě vyrazily do Vestce na večírek do místního kasina. Rozhodně ale nedorazily spolu, jelikož Ornella trávila večer ve společnosti manžela Josefa Kokty(61).

Skoro se od něj nehnula, vášnivě ho líbala a nechala ho, aby ji objímal a pevně držel. Dokonce i když se na chvíli usadila k hernímu automatu, manžel stál dva kroky za ní a popíjel pivo.

Monika naopak přišla bez manžela Michala, s nímž se před časem rozešli. O to víc si ale užívala zábavy, pila a bavila se s přáteli a známými. Dokonce se vrhla i na hvězdu muzikálů Ples upírů či Fantom opery Mariana Vojtka (45) a udělala si s ním společnou fotku.

VIDEO: Ornelle a Koktovi hrozilo vystěhování z domu: Kvůli čemu?

Video
Video se připravuje ...

Co uvidíte ve Štikách? Člena rodiny chtějí vystěhovat! Proč? FTV Prima

Zatímco Ornella zvolila barevnější model a tělové lodičky, její matka vsadila na zeštíhlující černou barvu se zlatým vzorkem a páskové boty. Obě dámy dělaly přitom celý večer všechno pro to, aby se tváři v tvář nesetkaly. Okatě se jedna druhé vyhýbaly a ignorovaly se.

Monika se sice viděla se svým zetěm Pepou a pozdravila ho, tím ale veškerý kontakt skončil. „Ty vazby jsou už tolik zpřetrhané, že to nejde,“ promluvila pro Blesk o možnosti usmíření Štiková. „Já rozhodně nebudu ta, co půjde za dcerou, nebudu dělat první krok,“ doplnila tvrdohlavě.

Zato Ornellina manžela celá situace očividně trápí. „Hrozně mě to mrzí, co se děje. Já měl za život čtyři tchyně, ale s něčím takovým jsem se ještě nikdy nesetkal. Hrůza,“ postěžoval si Kokta, kterého Monika dokonce před časem ve studiu Blesku obvinila, že zbil svého syna Quentina (5). V primácké reality Show Štiky pak s tchyní neustále bojoval a dokonce mezi nimi došlo i ke rvačce, když se snažil bránit svou ženu.  

VIDEO: Monika ve Štikách: Popsala svou vaginu! Mám ji mladou!

Video
Video se připravuje ...

Co jste ve Štikách neviděli? Monika popsala svou vaginu! Mám ji mladou! FTV Prima

 

Fotogalerie
61 fotografií