Zbavte se přebytečné vody a buďte připraveny na letní dovolenou

Foto: www.odvodneni-organismu.cz
Prezentace klienta
  18. června  2018 
 00:00

Čas dovolených se rychle blíží, přemýšlíte ještě, jak narychlo podpořit vaše sny o postavě do plavek? Kladly jste si někdy otázku, proč vám nepomáhá žádná forma diety? Cvičíte každý den, ale výsledek není vůbec oslnivý? Důvodem může být i přebytečná voda v těle. Nezoufejte, účinky přírodního produktu H2Out na sobě můžete pocítit již za dva týdny! Vyzkoušejte odvodnění organismu a na dovolené můžete mít svou vysněnou postavu.

Věděli jste, že s nadměrným množstvím vody v těle je spojeno až 80 % nadváhy?

„Vylít“ přebytečná kila vám pomůže vám přírodní produkt H2Out, který obsahuje účinnou kombinaci přírodních extraktů. Průměrně máme ve svém organismu nadbytek 5-15 litrů vody. Shromažďuje se v podkožním tuku a tvaruje nám takzvané problémové partie. Zatěžuje klouby a podílí se také na tvorbě celulitidy. Vodu v těle nám zadržuje především nesprávné stravování, zejména slané a sladké potraviny. Na vině bývá ale také antikoncepce nebo nemoci.

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Vypusťte ze sebe přebytečnou vodu ven a poznejte sílu přírody

Zadržování vody v těle řeší spousta žen, ale i mužů. Za následek má totiž přebytek tuků v oblasti pasu, bříška a boků, ale také neustálý pocit únavy, přesycenosti či těžkých nohou. O celulitidě ani nemluvě. Lékaři doporučují intenzivní metody a přírodní extrakty jako zelenou kávu, kopřivu, kofein. Naše tělo se snaží při trávení hlavně cukrů a sacharidů ukládat nadměrné množství vody. Cítíme se pak unavení, bez energie, oteklí, zatěžujeme klouby, a navíc se nám voda vždy uloží v tzv. problémových partiích, což určitě nechceme.

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Odvodnění organismu zvládnete hravě s novým produktem přímo z přírody

V lékárnách můžete objevit produkt H2Out, který je fit kombinací pěti přírodních extraktů. Přípravek se užívá dvakrát denně, ideálně ráno a odpoledne, vždy po jídle. Neměl by se užívat před spaním (nejméně 4 hodiny). Kúra se doporučuje opakovat po 3 měsících.

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Nyní při objednání na odvodneni-organismu.cz získáte sportovní sluchátka pro vaše aktivní léto.

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Produktu věří také cvičitelka a moderátorka Hanka Kynychová: „Praxe s klienty vám ukáže ten správný směr a správné produkty pro ten nejlepší a nejrychlejší výsledek. H2Out. Čím méně „zbytečné“ vody budeme mít, tím budeme krásnější, pohyblivější, s pevným podkožím a spoustou energie.“

Více informací najdete na www.odvodneni-organismu.cz

 

 

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji