Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Svěží festivalová móda: Co vám nesmí chybět?

12. června 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

S blížícím se létem přichází také velmi oblíbená festivalová sezóna. Toto období je jako stvořené pro barevnou, hravou a rozevlátou módu. Nasajte tu pravou atmosféru a připravte se na sezónu ve Fashion Arena Prague Outlet, kde si můžete vybrat z více než 200 módních značek až o 70 % výhodněji.

Už brzy započne ta pravá letní sezóna. Období festivalů je jednou z příležitostí, kdy můžeme popustit uzdu naší fantazii a obléknout takové módní kousky, které jsou právě pro festivaly jako dělané. Přitom se nemusí jednat o velké události jako je například Coachella.

Boty jsou základ

Jedna z věcí, které dokáží zkazit i tu nejrozjařenější náladu, je mokro v botách. I sebelepší aplikace s předpovědí počasí se občas spletou, a proto je lepší se připravit i na špatné počasí. Jednou z věcí, která se vám na festivalu rozhodně neztratí, jsou klasické gumáky. Parádu uděláte například v holinách v khaki barvě a logem na lýtku, prodává Odd Molly, původní cena 4299 Kč, outletová cena 2149 Kč.

Pohodlí na prvním místě

Chápeme, že na festivalu chcete okouzlit, ale nezapomínejte také na své pohodlí. To vám poskytnou klasické kraťasy a tílko. Sáhnout můžete ale i po teplácích nebo overalu, přes který můžete přehodit jak kardigan, tak i třeba džínovou nebo koženou bundu. Pro jednotlivé kousky se zastavte v obchodech Desigual (kraťasy, původní cena 2199 Kč, outletová cena 1539 Kč), Calzedonia/Intimissimi, (top ze 100 % hedvábí, původní cena 1749 Kč, outletová cena 799 Kč) a Karl Lagerfeld (džínová bunda, původní cena 11599 Kč, outletová cena 3479 Kč). V horkém dni nezapomeňte na vhodnou pokrývku hlavy, šik budete ve stylovém slamáku. Při jeho výběru navštivte ve Fashion Arena Prague Outlet i prodejnu Odd Molly. Dalším horkým festivalovým tipem je pak šikovná mini kabelka, do které se vám vejdou věci, bez kterých se neobejdete. Nás okouzlila červená kožená kabelka z obchodu Kipling (původní cena 4490 Kč, outletová cena 3143 Kč).

Vybavte se nejen na festival

Největší tuzemské outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet láká kromě standardně výhodnějších nákupů také na speciální akci, která se bude konat o víkendu 16. a 17. června 2018. V rámci těchto dvou dnů bude pro zákazníky kromě dodatečných slev připraven také bohatý zábavný program, kterým provedou Eva Perkausová, moderátorka Zpráv FTV Prima a Miroslav Šimůnek, moderátor Top Staru na Primě. Více o celé akci se dozvíte zde.