Princ William v neděli soutěžil v pólu a jeho rodinka ho přišla podpořit. Manželka Kate sice nejmladšího synka Louise, který se narodil na konci dubna, nechala doma, ale starší George (4) a Charlotte (3) nesměli chybět. 

Navíc to vypadalo, že si po boku maminky užili odpoledne plné zábavy. Trochu nesmělý George se dal opět do řeči se sestřenkou Savannah (7), která mu jen den předtím na oficiální akci laškovně zacpala pusu. Princezna Charlotte, která byla vyparáděná v růžových šatičkách, se zase po trávě promenádovala bosá, pohrávala si se slunečními brýlemi a dokonce v jednu chvíli předvedla i perfektní stojku.

Fotogalerie: Uniklo ze svatebního mejdanu Harryho s…
189 fotografií

Tím naprosto odrovnala svou maminku, která se její mrštnosti musela smát. Sama ale během dne předvedla, že tělocvik jí není cizí. I v botách na podpatku se totiž zvládla zapojit do sportovních kratochvílí a na chvíli se rozpustile rozběhla. 

Mnohým tím ale opět připomněla svou zesnulou tchyni, kterou nikdy neměla šanci osobně poznat, princeznu Dianu. Ta se totiž podobně rozeběhla v červnu 1989 během sportovního dne tehdy sedmiletého prince Williama (dnes 35). Během závodu s ostatními rodiči se totiž předvedla, že má sportovního ducha. Do běhu dala vše a zvítězila, načež radostně zajásala. 

Není to přitom poprvé, co vévodkyně Kate nějak Dianu napodobila. Mnohokrát už zvolila podobné outfity jako ona, a dokonce i při odchodu z porodnice po narození prince Louise zvolila červenou, stejně jako kdysi princezna z Walesu, když nesla z nemocnice malého Harryho.

VIDEO: William a Kate představili třetího potomka, prince Louise!

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

Fotogalerie
61 fotografií