Vztah mezi Peterem a blondýnkou Helen Benoist (39) se začal psát v roce 1996, kdy jemu bylo 55 a jí sladkých 16 let. Ačkoliv to může znít jako příběh o svůdníkovi a nevinné mladé kořisti, podle Helen to bylo všechno trochu jinak.

„Myslím, že se jenom zeptal, jestli bych nechtěla přijít k jeho stolu a dát si drink,“ promluvila pro The Sun o jejich seznámení. „Byl roztomilý, velmi okouzlující – každý, kdo ho potká, se do něj musí zamilovat, protože je to takový charakter,“ vzdala poklonu zesnulému podnikateli, který měl údajně v posteli na 2000 žen.

„Velice mě chválil a říkal mi, že si v životě povedu hodně dobře,“ vysvětlovala modelka, jejíž nahá fotka zdobila kdysi stranu 3 deníku Sun (obdoba naší Dívky Blesku). Stringfellow měl v té době přitom už dvě dospělé děti - Karen (tehdy 32) a Scotta (tehdy 29). Přesto si začal s dívkou, která byla o polovinu mladší než jeho děti a klidně mohla být i jeho vnučkou.

Ona ale věkový rozdíl 39 prý vůbec nevnímala. „Věk je jenom číslo. Pokud spolu dva lidi vychází dobře, oba mají stejné morální hodnoty a oba jsou dospělí a vědí, co dělají, tak myslím, že na věku nezáleží,“ míní blondýna, která tvrdí, že právě díky vztahu se starším mužem se z ní stala žena, jakou je dnes.

Ostatně po jeho boku se musela cítit jako královna. Užívala si plnými doušky šampaňského, které prý pila každý večer a dnes už ho proto nemá ráda, a opulentních mejdanů s velkými hvězdami, jako jsou Jack Nicholson (81) či Tom Jones (78). Kromě toho spolu s Peterem cestovala po celém světě soukromým tryskáčem, a dokonce se nastěhovala i do jeho domu Covent Garden. „Zažili jsme krásné časy,“ přiznává Benoist.

Ačkoliv byl podle ní Stringfellow perfektní gentleman, dokázal to i pořádně rozjet. „Bylo to velké mejdanové zvíře, ale tehdy jsem i já byla dost divoška, takže nám to klapalo,“ popisovala a dokonce ohodnotila i výkon svého exmilence v posteli. Hrátkám s ním by dala celých 8 bodů z 10.

Jejich vztah ale nakonec přece jen nevydržel. Helenina kariéra se totiž začala rozjíždět a ona byla nucena kvůli práci cestovat a zůstávat za mořem delší dobu, zatímco její partner zůstával doma v Londýně. Dvojice se tak po dvou a půl letech rozešla v roce 1998, přesto ale zůstali přáteli. „Kdykoliv jsem potřebovala poradit, mohla jsem zvednout telefon a zavolat mu a on byl vždycky rád, že mi může pomoct,“ objasnila modelka s tím, že on se choval ke všem slušně.

„Vždycky si udělal na lidi čas. A já myslím, že řada lidí do klubu chodila kvůli tomu, aby ho viděla, protože byl taková ikona. Nikdy nebyl hrubý a od nikoho se neodvrátil. Vždycky dokázal, že se v klubu každý člověk cítil výjimečně,“ pěla ódy na majitele nočních klubů.

Ten se posléze zakoukal pro změnu do brunetky Belly a udělal z ní svou třetí manželku. Zatímco jemu bylo 68, jí teprve 27. Přesto spolu stihli zplodit dva potomky – dceru Rosabellu (5) a syna Angela (3). Teď ale jeho rodině i exmilenkám nezbývá než truchlit. Stringfellow totiž ve čtvrtek 7. června podlehl rakovině plic, s kterou bojoval skoro devět let, i když prý nikdy nekouřil.

VIDEO: Ivana Jirešová z Ordinace: Přiznala rakovinu a tři operace!

Video
Video se připravuje ...

Ivana Jirešová z Ordinace: Přiznala rakovinu a tři operace! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
32 fotografií