Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Holčičku (6) nalákali na skupinový sex v počítačové hře! Matka zuří

Autor: jh - 
19. června 2018
22:14

Online hra Roblux je s několika miliony uživatelů jedna z neoblíbenějších her na světě. Dává hráčům možnost vytvářet vlastní světy a zvát do nich své přátele. Vzhledem k jednoduché grafice může kdokoliv využívat své představivosti téměř neomezeně. Někteří však tuto příležitost využívají k oplzlostem. Roblux přitom hrají především malé děti.

Postřílet své spoluhráče, rozvážet pizzu nebo se jen tak procházet po městě a povídat si s cizinci: to vše umožňuje hra Roblux. Hra je kvůli přítomnosti násilných motivů věkově omezena na 12 let, toto pravidlo se však jen těžko prosazuje. Hráči Robluxu jsou tak velmi často děti ve školním nebo předškolním věku.

Her je na platformě několik, svou vlastní může vytvořit víceméně kdokoliv. Jeden z amatérských vývojářů tak například vytvořil „místnost sexu“. Matka Peggy přistihla svoji šestiletou holčičku, jak místnost navštívila. V růžové místnosti připomínající bordel se panáčci procházeli nazí, někteří dokonce měli prsa a oddávali se různým sexuálním praktikám. Naštěstí se jí podařilo svou dcerku hned zastavit. Do oplzlé místnosti ji údajně pozval kamarád, ze kterého se však vyklubal neznámý cizinec z internetu.

Naštěstí neměla ponětí, co se děje, ale nechci ani pomyslet na to, co by jí mohlo být řečeno,“ vyjádřila se Peggy pro britský zpravodaj Kidspot. Rozzuřená matka místnost ihned nahlásila a „virtuální swingers party“ byla zrušena. Úchylný vývojář místnosti byl ze hry vyloučen.

Máme nulovou toleranci k takovému chování,“ prohlásil podle stránky Unilad mluvčí za Roblox. „Naší prací je zajistit, že se hra bude vyvíjet v bezpečnou platformu. To je pro nás naprostá priorita.“ Zaměstnanci hry stále hlídají, aby k podobným případům nedocházelo, nicméně při velikosti herní základny je to víceméně nemožné.

 

Video: Muž se neskutečně lekl vlastní dvouleté dcery.

Video  Muž se neskutečně lekl vlastní dvouleté dcery.  - Twitch
Video se připravuje ...

Taurus70 ( 20. června 2018 07:22 )

 To byla urcite bio mama,nechava dite at se prirozene rozviji a najde samo sebe😂😂😂

Zobrazit celou diskusi