Jaromír Hanzlík měl v posledních dnech napilno, když se zúčastnil 58. ročníku Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež ve Zlíně. Tam si mimo jiné převzal také cenu Zlatý střevíček za mimořádný přínos pro kinematografii pro děti a mládež. Další cenu Křišťálový glóbus navíc také dostane na letošním ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary za umělecký přínos české kinematografii.

Našel si ale i čas na rodinu. Za Jaromírem Hanzlíkem do Zlína totiž přijel jeho syn David s partnerkou. Herec jim pomáhal s vykládáním věcí z auta a pánové se u toho vesele smáli. Možná si David dobíral svého otce za to, že po letech oholil vousy a má teď hladkou tvář.

Bylo vidět, že mezi nimi už není napětí a už dávno zapomněli na křivdy z minulosti. Hanzlík se synem Davidem se totiž v roce 2003 rozkmotřili kvůli krachujícímu podniku, který si otevřel David v domě patřícím jeho otci. Tehdy ho požádal o snížení nájemného, aby restauraci uživil, ale Jaromír o takové prosbě nechtěl ani slyšet. Později oba uznali, že měli příliš horké hlavy.

Fotogalerie
18 fotografií